mosogato

 

Mosogatógép szerelés

Napjainkban igen népszerű és kényelmes háztartási eszköz a mosogatógép, amely megkönnyíti a házimunkát és időt spórol a tulajdonos számára, azonban, mint minden gépezet, sajnos ez is meghibásodhat. Mielőtt úgy döntenénk, lecseréljük a szerkezetet, érdemes egy szakember véleményét kérni, hiszen lehet, hogy könnyen javítható a probléma és így megkíméljük magunkat a felesleges és megterhelő kiadásoktól!

Gyakori probléma lehet mosogatógépeknél, hogy nem kapcsol be, vagy nem indul el a program, amely adódhat például abból, hogy nem megfelelően van csatlakoztatva a hálózatba vagy nincs kinyitva a vízcsap. Ugyanakkor jelezheti a vezérlőegység hibáját vagy a szűrő tömődik el a vízbevezetőnél. Gyakori meghibásodások közé tartozik továbbá a sziták, forgókar, szűrő vagy vízelvezető tömlő dugulása, alkatrészek kopása, rozsdásodás, motor vagy keringető rendszer probléma és számos kisebb-nagyobb meghibásodás, amelyek azonban egy jó szerelő számára könnyen javíthatóak.

Ha problémája akad mosogatógépével, nem működik, furcsa zajokat hallat, forduljon hozzám bizalommal és minden gondjára találok megoldást!

A mosogatógépek tipikus hibái

A mosogatógépek manapság népszerű és közkedvelt háztartási gépek, melyek háziasszonyok millióinak könnyítik és gyorsítják meg munkájukat nap, mint nap, azonban a rendszeres használatnak köszönhetően, valamint az idő múlásával előfordulhatnak meghibásodások és kisebb-nagyobb problémák:

  • Gyakori probléma, ha nem indul el a kiválasztott program, melyet okozhatnak olyan egyszerű problémák, mint hogy a mosogatógép nincs áram alatt, valamint a vízcsap el van zárva.
  • A vezérlőegység elektromos meghibásodása.
  • Eltömődött a vízbevezetőnél található szűrő.
  • Túlhabosodás, amely jelzi, hogy esetleg mosószer került az öblítő rekeszbe, például tömítési hiba.
  • Víz marad a gépben: Vízelvezető tömlők vagy kivezető szűrők eltömődése.
  • Ételmaradék marad a mosogatógépben: Sziták vagy forgók eltömődése.
  • Egyéb alkatrész kopások, meghibásodások, vízkövesedés, stb.

Mosogatógépe meghibásodása esetén forduljon profi szakemberhez! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy háztartási gépei hosszútávon szolgálhassák kényelmét!

Megjavíttatná mosogatógépét?

Megjavíttatná mosogatógépét?Karácsonyi vendégsereg? A legjobb, ha minden kerek! Az évnek ebben a szakában a sütés-főzés, vendégjárás a jellemző, ami maga után vonja a lakomák utáni mosogatást is. Meghibásodott a mosogatógépe? Olcsóbb és környezettudatosabb megoldást kínálunk egy új berendezés vásárlásánál: javíttassa meg – minél előbb! A háztartási gépek szervize egy telefonhívásra van csak Öntől!

Szervizünk a megbízható társ a háztartásban, a mosogatógépek terén is. Nem kell azon gondolkodnia, hogy hova teszi az új háztartási gépét, hogy befér-e a régi helyére, és miből fogja fizetni a költségeket. Hozza meg az idei év legjobb döntését! Forduljon a mi háztartási gép szervizünkhöz! Minden meghibásodást ugyanazzal a szakértelemmel kezelünk, jelszavunk a precizitás. A háztartási gépek szervizei közül nem feltétlenül kell szakszervizhez fordulnia, hívjon minket bizalommal!

Energo Szerviz: Önért és a mosogatógépéért! Hívjon minket minél előbb, hogy berendezése az ünnepi fokozott igénybevétel alatt is hűséges társ maradhasson a konyhában!

Share Button
Facebook
Google+