Set of construction tools.

 

Ne dobja ki, mentse meg!

Tönkrement a mosógépe, de nincs pénze újat vásárolni? Felháborítja, hogy a drágán beszerzett mosogatógépe néhány hónap múlva meghibásodott?

Hívja segítségül az Energo Szervizt!

Fogyasztói társadalmunk egyre nagyobb nyomással nehezedik ránk. Lépten-nyomon ilyen és ehhez hasonló dolgokat sulykolnak belénk: „Dobd ki és vegyél újat!” „A réginél van jobb!”

Ne dőljön be ezeknek a tanácsoknak!

Ha háztartási gépe meghibásodott, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnia! Ahelyett, hogy mielőbb megszabadulna tőle, érdemes elgondolkodni a javíttatáson. A legtöbb hiba rendbe hozása sokkal gazdaságosabb, mint egy új gép vásárlása, nem beszélve arról, hogy esetleg vadonatúj termékével is hasonló csapdába eshet.

A győri székhelyű Energo Szerviz szolgáltatásai keretében a következő háztartási gépek javítását vállalja:

  • hűtőszekrények
  • mosógépek
  • porszívók
  • mosogatógépek
  • mikrohullámú sütők
  • villanybojlerek

Keresse fel az Energo Szervizt a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére, hogy meghibásodott háztartási gépét mielőbb megjavítsuk!

 

Elektronikai meghibásodás? Semmi gond!

energoszerviz.euA modern háztartási gépek gyakran nem a vízkő, dugulás vagy egyéb mechanikai meghibásodások miatt válnak pillanatnyilag használhatatlanná, hanem az elektronikai berendezésükkel akad probléma. Az ilyen meghibásodások esetén valóban nagyon fontos, hogy magasan képzett szakembert hívjunk háztartási gépünkhöz, különben komolyabb károkat okozhatunk, és csak nagyobb kiadásokra számíthatunk.

Néhány fontos szempontot érdemes szem előtt tartanunk, ha elektronikai meghibásodásról van szó. A javítás idején igen fontos lehet a meghibásodáskor fennálló körülmények leírása, így a szerelő könnyebben be tudja azonosítani a probléma forrását. Rendszeresen okoz elektronikai problémát az is, ha csak a háztartási gép ajtaja vagy például a mosógép fűtőszála hibásodik meg. Minden esetben nagyon fontos, hogy időben megjavíttassuk gépünket, mert gyakran előfordul, hogy a probléma más területekre is kiterjed.

Ha valóban magasan képzett szakembert keres, a legjobb helyen jár! Garantáljuk, hogy régi állapotába hozzuk háztartási berendezéseit, keressen fel bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken!

 

A kiegyensúlyozott élet titka

háztartási gépe A mai rohanó világban, minden embernek szüksége van egy helyre, ahova elmenekülhet a társadalmi elvárásoktól, stressztől és problémáktól. Ez ideális esetben az otthonunk szokott lenni. Azonban ebben az édenben is várhatnak kellemetlen nehézségek.

Mindennap használt háztartási gépeink meghibásodása egyenlő a káosszal és zűrzavarral, ami idegeskedéshez vezethet. Azonban van megoldás: háztartási gépek szervize! Ha megbízható szakemberre bízzuk használati tárgyaink szerelését, javítását, karbantartását, nem érhetnek kellemetlen meglepetések és újra nyugodt, kiegyensúlyozott légkörben tölthetjük az otthon töltött időnket.

Ha Önnek is meghibásodott, elromlott valamely háztartási gépe és megbízható szervizet keres, gyors, biztos és professzionális szakemberekkel, akik időtálló eredményt biztosítanak, forduljon hozzánk bizalommal! Háztartási gépek szervizelését vállaljuk magas színvonalon, nálunk profi, korrekt munkatársak várják Önt, hogy otthona mindig maximálisan komfortos lehessen!

 

 Ne várja a karácsonyt hibásan működő háztartási géppel!

háztartási  szervizünkhöz gép A decemberi, az adventi időszak a karácsonyra való készülődés ideje, a nagy sütéseké, forralt borozásoké és a családi beszélgetős estéké. Egy átlagos háztartásban számos háztartási gépet használunk akár csak egy egyszerűbb sütemény elkészítéséhez is, és ha valamelyik meghibásodik, az akár meg is hiúsíthatja a sütést.

Ilyen esetekben forduljon háztartási gép szervizünkhöz! Ne vásároljon újat, javíttassa meg a régit és újra mennyei süteményekkel kedveskedhet családjának! A hosszú téli estéken bárkivel előfordul, hogy megkíván valami finomságot és nekiáll sütni-főzni. Azonban a nem üzemelő, vagy hibásan működő villanytűzhely igencsak nehezíti a terv megvalósítását. A hibásan működő hűtő a már elkészült ételek esetében jelenthet gondot, hiszen ilyenkor nagyon sok élelmiszert tárolunk benne, amiknek a megromlása jelentős anyagi kárral jár.

Keresse háztartási gép szervizünket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, ha valamelyik elektromos berendezése meghibásodott, és garantáltan megszüntetjük a problémát!

 

Ne maradjon hűtő nélkül nyáron!

Ne maradjon hűtő nélkülHűtő nélkül ma már egyik valamire való háztartás sem lehet meg, egy jól működő hűtő pedig különösen nyáron, aranyat ér. Amint egyre fentebb kúszik a hőmérő higanyszála, úgy válik egyre nagyobb kinccsé a kifogástalanul működő hűtő.

Az ételek a nagy melegben egyébként is gyorsabban romlanak, de egy rosszul működő hűtőben még inkább lerövidül a fogyaszthatósági idejük. Így nem csupán a jéghideg, hűsítő italoktól és a friss ételektől fosztjuk meg magunkat, de még a betegségek kockázatának is kitesszük a szervezetünket. Nem csupán az ételekben, de a hűtő belsejében is gyorsabban szaporodnak az egészségre káros baktériumok. Ráadásul egy hibás hűtő rengeteg áramot is fogyaszt, fölöslegesen.

Cselekedjen időben és hívjon rendellenesen működő hűtőjéhez profi szakembert! Háztartási gép szervizünkben az Ön problémájára is gyorsan találunk megoldást és átvizsgáljuk hűtőgépét, orvosoljuk az észlelt hibákat!

Keressen minket bizalommal és várja a nyarat tökéletesen funkcionáló hűtőgéppel, háztartási gép szervizünk profi szakembereinek segítségével!

 

A mikrohullámú sütők előnyei

16446541 - electric chicken roast oven fast and convenience kitchenwareA modern technológiáknak köszönhetően az emberek élete egyre egyszerűbbé és komfortosabbá válik. Nincs ez másként a konyhában sem! Míg hajdanán a régi tűzhelyek finom beállítása szinte lehetetlen volt, addig napjainkban pár gomb segítségével ez könnyedén megoldható. Ám a technika egyik alaptétele sosem változik: „minden elromlik egyszer”. Éppen ezért fontos a háztartási gépek szervizelése!

Manapság népszerű megoldás a mikrohullámú sütő. Nevéből adódóan is következtethetünk, hogy nem használ gázt, így takarékosabb a régi tűzhelyeknél! Emellett beprogramozása is pofon egyszerű, így a mai kivitelekben már sokféle ételt elkészíthetünk! Azonban, a háztartási gépek szervizelése során tapasztalható, hogy még a legegyszerűbb szerkezetek is képesek bonyodalmakat okozni!

Ha elromlott, meghibásodott, vagy csak nem úgy funkcionál mikrohullámú sütője, mint ahogy normális esetben kellene, forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk háztartási gépei szervizelését!

 

Jönnek az ünnepek, de minden működik?

Jönnek az ünnepek, de minden működik?A téli ünnepek közeledtével mindenki egyre izgatottabbá válik, hiszen jön az ajándékozás, vendéglátogatás ideje, a finom ízek, jó illatok, pihenés és vidámság időszaka. A háziasszonyok számára azonban ez az időszak inkább sütés-főzést, takarítást, idegeskedést és fáradtságot jelent. Mihez is kezdene megbízható háztartási eszközök, na és háztartási gép szerviz nélkül?

Apropó háztartási eszközök. Önnél minden kifogástalanul működik? A porszívó minden porcicát eltüntet, a hűtő bírni fogja a rengeteg ünnepi étellel járó terhelést, a mosogatógépre rá lehet bízni a gyors edénytisztítást, a mikróra a gyors melegítést? Lehet, hogy jól jön egy látogatás a háztartási gép szervizbe, még mielőtt elkezdi a szervezést!

Ha a válasza csak egy bizonytalan igen vagy vannak a háztartásban régóta gyengélkedő háztartási eszközök még nem késő, hogy cselekedjen! Keressen fel minket bizalommal, és javíttassa meg háztartási eszközeit, hogy az ünnepek ne csupán a kimerültségről szóljanak! Amit meg lehet javítani azt mi megjavítjuk, és önnek nem kell új háztartási gépre költenie, csak gondtalanul ünnepelni! Keresse fel háztartási gép szervizünket!

Share Button
Facebook
Google+